B2B Informatie.

 Proof Eyewear.

Het merk werd in 2010 opgericht door 3 broers Tanner, Brooks en Taylor in Idaho, maar de wortels gaan terug tot 1954 toen hun grootvader, Bud Dame, een zagerij startte. De broers groeiden op met "zaagsel"in hun aderen en werkten in de Houtzagerij en verkenden Idaho. Het idee om het merk te starten ontstond in 2010 toen oprichter Brooks het idee van een consumenten product van hout vorm gaf.. Met een full time baan bouwde Brooks  Proof verder uit en werd het bedrijf geleid vanuit zijn garage met een laptop en een zonnebrillen rek.

Sindsdien is het bedrijf blijven groeien, van garage naar een wereldwijde onderneming in een paar jaar tijd, en is het bedrijf pioniers geworden op het gebied van duurzame brillen. Proof Eyewear levert producten die met de hand gemaakt zijn van duurzame materialen, waaronder duurzaam hout, acetaat op basis van katoen, gerecycled aluminium en. Proof Eyewear is gebaseerd op drie principes: erfgoed, duurzaamheid en teruggeven.

Proof omarmt het idee om wereldburgers te zijn door overal ter wereld goed te doen. Het vogellogo staat voor de overtuiging: "Iedereen heeft vleugels om te vliegen, sommigen hebben gewoon een beetje hulp nodig". Het bewijs van de inspanningen om anderen te helpen, heeft mensen van Idaho tot aan de andere kant van de wereld beïnvloed.

Vandaag de dag staat het hoofdkantoor van Proof Eyewear in Boise, Idaho, VS, en heeft het onlangs de Proof Flagship Store in het centrum van Boise geopend, en worden de producten inmiddels verkocht in meer dan 20 landen wereldwijd.

 

Samenwerken met Proof Eyewear.

Bij Proof Eyewear zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen om ervaringen uit te wisselen en te leren. Wij werken op veel verschillende gebieden met allerlei partijen samen om ons verhaal te vertellen en de mensen kennis te laten maken met onze duurzame producten. Dit kan zijn door middel van een Blog op de Website, een Beurs of in een Winkel. Door deze samenwerkingen hebben we veel geleerd en veel mensen leren kennen. Waarom samen werken met Proof Eyewear ? Hier een paar voorbeelden en speerpunten; We bieden u eigen keus in het samenstellen van de monturen die u wilt verkopen, geen rare constructies of onduidelijke afspraken. En een duidelijk en flexibel retour beleid. 

 

  • Met de Hand Gefabriceerde monturen. ( elk montuur is uniek )

  • Ruime openingstijden om uw vragen te beantwoorden 

  • Gunstige voorwaarden en afgestemd op uw onderneming

  • Een Betrouwbare  en Flexibele partner die met u meedenkt

 

Wilt u meer weten ? of een retail kit ontvangen ? Wij staan u graag te woord middels een persoonlijk bezoek waar wij u meer kunnen vertellen en onze producten kunnen laten zien. Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. Indien u doorgaat gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over cookies
Accepteren